E-mail: info@elvida.nl    Telefoon: 0573 - 789 886

Over Elvida Automatisering

Elvida Automatering is een internet- en automatiseringsbedrijf welke gevestigd is in Lochem. Het bedrijf werd in juli 1999 opgericht door de heer Groenouwe onder de naam PCL (Personal Computer Lochem). Het bedrijf hield zich in de eerste jaren voornamelijk bezig met het assembleren en repareren van nieuwe en gebruikte computers.

In de loop der jaren zijn de activiteiten en diensten echter flink uitgebreid. Met de komst van het Internet steeg ook de vraag naar internet gerelateerde toepassingen en oplossingen. Om deze reden is exact 8 jaar na oprichting besloten een nieuwe bedrijfsnaam te gaan hanteren die beter aansluit bij de huidige activiteiten en diensten.

In 2009 besloot Elvida Automatisering zich samen met collega ondernemingen Veldmaat ICT en VMMP reclamemakers te vestigen in een bedrijfspand aan de Haalmansweg 42 te Lochem. Hiermee werd Ondernemershuis De Sibbe een feit.

Ondernemershuis De Sibbe kan een totaalpakket aan diensten leveren op het gebied van reclame, grafische vormgeving en internetdiensten. Hieronder vallen onder andere het ontwerpen van huisstijlen, brochures, advertenties en websites. Maar ook diensten als domeinregistraties, hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO) en ontwikkeling van webapplicaties.

Gezamenlijk hebben wij alles in huis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!